Qui som

eunèrgia som un equip multidisciplinar amb consolidada experiència en enginyeria energètica i organitzacional. Ens apassiona fer la feina ben feta, la preservació del medi ambient i ser motor de canvi; és part del nostre ADN i volem compartir-ho amb vosaltres.

Una mica d’història

L’any 2012, fruit de la interacció entre l’experiència i la motivació personal en pro del canvi transformacional i atenent la crisi de valors i dels patrons de consum de la societat, neix l’esperit eunèrgic que, mica en mica, anirà donant forma a la iniciativa per a la qual avui podem treballar. D’aquesta manera, eunèrgia, un projecte cuinat a foc lent, veu la llum a mitjans de 2014 amb la meta de contribuir en positiu al desenvolupament de la nostra societat.

 

El nostre objectiu

Racionalitzar la despesa energètica i impulsar l’autoproducció d’energia a partir de fonts renovables.

 

On volem arribar

Volem esdevenir l’organització de referència en l’àmbit de la preservació mediambiental, l’eficiència energètica, les energies renovables i la mobilitat sostenible.

 

El nostre tarannà

Som afables, cordials, honestos i propers.
La vostra satisfacció és la nostra satisfacció. L’amabilitat i la sinceritat són signes distintius d’eunèrgia.

Som entregats i flexibles.
Ens impliquem intensament en la detecció de necessitats, identificant un ventall d’alternatives i suggerint les millors possibilitats.

Som responsables amb el client.
Assumim els reptes que podem assolir. Els que es troben fora de la nostra especialitat els derivem, amb previ consentiment de les nostres clientes / dels nostres clients, a experts en la matèria.

Som responsables amb l’entorn.
Ens nodrim de col·laboradors locals per oferir solucions de proximitat i de qualitat.

Desitgem un sistema basat en economies col·laboratives i productives, allunyades de tota especulació, que aportin accions de valor a la societat. Unes altres pautes de consum són possibles i necessàries.