Blog


General

eunèrgia a la Fira Energètica 2016

Enguany, serem presents a la tercera edició de la Fira Energètica, la fira-congrés de l’estalvi i l’eficiència energètica, que tindrà lloc els propers dies 6 i 7 d’abril. Ens trobareu a l’stand 54 del recinte firal Cal Carner d’Igualada (C/ Dr. Pujades, 83).

A banda, i d’acord amb el programa adjunt, el 7 d’abril a les 11h realitzarem la següent presentació “Estalvia energia i augmenta la competitivitat de l’empresa”; us explicarem perquè la vostra empresa ha de ser energèticament més eficient i l’estalvi econòmic que això us pot suposar.

Us hi esperem!

Cartell Fira Energètica 2016

Font: Fira d’Igualada – www.firaigualada.org

General

Any nou, instal·lacions noves!

Després d’uns quants dies de feina, tal i com us vàrem anticipar setmanes enrere, ja tenim les noves instal·lacions d’eunèrgia enllestides i a ple rendiment!

Des d’aquest mes de gener de 2016 ens trobareu a l’Avinguda Països Catalans 49 d’Igualada. Ah! I amb horari europeu!

Per a nosaltres no és un imperatiu social sumar-nos a la Iniciativa per a la Reforma Horària; per a nosaltres és de sentit comú si el que pretenem és procurar per conciliar la vida laboral, personal i familiar i empoderar la salut de les persones. Al cap i a la fi, no és res nou, és el que abans sempre s’havia fet. Amb tot, forma part del nostre ADN.

Així doncs, d’octubre a maig ens hi trobareu de dilluns a dijous de 8h a 17h i divendres de 8h a 13h. I de juny a setembre de dilluns a divendres de 8h a 13h, fins a proper avís.

I com no podia ser d’una altra manera, treballem amb banca ètica i energia 100% renovable.

Encantats d’oferir-vos solucions de proximitat! Mentrestant, us deixem un petit recull de fotografies. Bon any nou i fins aviat!

eunèrgia_interior_1

eunèrgia_exterior_2

eunèrgia_interior_2

eunèrgia_exterior_1

eunèrgia_exterior_3

Eunèrgiques festes responsables!

Arribades aquestes dates, volem acomiadar l’any en curs felicitant-vos les festes de Nadal, tot avançant-vos que, nosaltres, les aprofitarem per fer el trasllat a les noves instal·lacions d’eunèrgia.

A partir del 2016 ens trobareu a Igualada. Moltes gràcies per la confiança i fins aviat!

Bones_Festes_Feliç_2016_Petit

Píndola informativa sobre l’ISO 50001

Gestió Energètica

El proper dimarts 10 de novembre, de 9h a 10:30h, realitzarem una píndola informativa a la seu de la Unió Empresarial de l’Anoia que tractarà sobre l’ISO 50001. Aquesta norma, que versa sobre els Sistemes de Gestió de l’Energia, és una eina que permet crear una cultura i un procediment per assolir un consum energètic eficient i responsable.

En aquesta píndola, que duu per títol “ISO 50001: Estalvi econòmic i eficiència energètica”, abordarem qüestions com:

  • Què és la ISO 50001 de Sistemes de Gestió de l’Energia?
  • Quins avantatges per a les empreses suposa la seva implementació?
  • Qui té l’obligació d’implementar la norma?
  • Quins ajuts i subvencions hi ha per afrontar aquest repte?

Els resultats d’aquesta normativa, a diferència de les seves companyes de viatge (ISO 9001 i ISO 14001), són quantificables econòmicament. Des del minut zero hi ha un estalvi i, per tant, un retorn de la inversió.

L’assistència és gratuïta. Per a inscriure’s-hi, contacteu amb: uea@uea.cat

Us hi esperem!

09/11/2015: Anotació de darrera hora! Per causes alienes a la nostra organització, es cancel·la l’edició de demà 10/11/2015. D’aquesta manera, es posposa la píndola fins a nou avís. Preguem disculpeu les molèsties ocasionades. Us mantindrem informades.

General

Entrevista a l’ “Espai Empresa” de Ràdio Igualada

Avui, després d’uns quants mesos, hem tingut el plaer de ser novament entrevistats a Ràdio Igualada pel Jordi Quintana, dins l’ “Espai Empresa” dels dimarts de l’ “Igualada Capital”; un espai elaborat en col·laboració amb la Unió Empresarial de l’Anoia.

Enllaçant els continguts que vàrem tractar el passat 3 de febrer de 2015, avui hem parlat una mica més a fons de les possibilitats d’estalvi econòmic que comporta el fer accions en pro de l’eficiència energètica, de les auditories energètiques i, en definitiva, de l’ISO 50001.

Per si no l’heu sentit o, tot i havent-la sentit, us heu quedat amb les ganes de tornar-la a escoltar, podeu fer-ho en aquest enllaç, durant l’interval 01:06:17 a 01:16:03 del podcast, o en el recull de la UEA.

Ràdio Igualada_03.11.2015Font: Ràdio Igualada “A la carta” – www.radioigualada.cat

eunèrgia al UEA Magazine

Comencem el setembre amb una nova participació a la revista de la Unió Empresarial de l’Anoia.

Després de tenir l’oportunitat de presentar-nos en l’anterior número, ara, al UEA Magazine núm. 35, hem volgut centrar el focus d’atenció en l’eficiència energètica, en els ajuts disponibles específics per al sector industrial destinats a subvencionar actuacions que contribueixin al seu assoliment i, en definitiva, en l’ISO 50001.

eunèrgia - UEA Magazine Núm. 35

Podeu llegir-la en aquest enllaç o bé aquí:

General

Celebrem el primer aniversari!

Avui, divendres 10 de juliol de 2015, a eunèrgia celebrem el nostre primer anyet! 😀

Estem tan il·lusionats que només se’ns acut una paraula: GRÀCIES! Doncs aquest aniversari l’heu fet possible totes i cadascuna de les persones que, des de l’inici, ens heu fet confiança dia rere dia.

Per a nosaltres, és més que una celebració; és un agraïment a totes i a tots vosaltres! Així com un gran estímul i responsabilitat per seguir treballant, amb més força que mai, per fer d’aquest món el més eunèrgic possible!

Que en siguin moltes més les celebracions que ens uneixin propiciant el treball en positiu! Moltíssimes gràcies i que tingueu un excel·lent dia!

1r Aniversari

Font: Dissenyat per Freepik

General

eunèrgia al Mapa d’Empreses de Gestió de Recursos Energètics

Des del passat 23 de desembre de 2014, data de publicació i de llançament del Mapa d’Empreses de Gestió de Recursos Energètics, eunèrgia apareix geolocalitzada en aquesta eina dinàmica (promoguda per l’Àrea de Promoció Econòmica de l’Ajuntament de Sabadell) que recull alguns dels exponents en l’àmbit dels gestors energètics pel que fa a infraestructures, edificis, indústria, mobilitat i/o coneixement.

eunèrgia al Mapa d’Empreses de Gestió de Recursos Energètics

Font: Mapa d’Empreses de Gestió de Recursos Energètics – www.instamaps.cat

Podeu consultar-lo al següent enllaç, així com obtenir més informació al web de Sabadell Empresa.

Benvingudes i benvinguts a eunèrgia!

Hands hugging green fresh grass in shape of heart

Ens fa molta il·lusió encetar el blog d’eunèrgia dedicant aquesta primera entrada a les arrels del projecte. Volem fer-vos coneixedores/coneixedors del que pensem i del que sentim; del que anhelem i on ens emmirallem.

eunèrgia troba la denominació en la seva visió i en la seva manera de fer. De fet, el nom sorgeix de la combinació del prefix eu- (del grec “ευ” que significa bé/bo) amb el mot energia (del llatí “energia” i adaptat del grec “energeia” (“ενεργεια”). Sigui quina sigui l’acció que realitzem, volem que reverteixi en positiu per a totes les persones implicades i que, per tant, acabi transmetent bona energia!

eunèrgia neix amb la voluntat d’aportar el seu granet de sorra en la conservació del medi ambient i la millora de la societat, i així contribuir en la construcció d’un nou model molt més respectuós amb l’entorn que ens envolta.

Creiem fermament en el moviment slow. La velocitat per la velocitat no ens converteix, precisament, en millors. Des del nostre punt de vista, hi ha quelcom més important: l’autenticitat, la plenitud, la qualitat i la sostenibilitat.

Pensem que tots i cadascun de nosaltres tenim un paper determinant en la concepció i en la projecció del món que desitgem. Totes les accions, per aparentment insignificants que siguin, determinen el present i el futur de l’esdevenidor. Com va dir Mahatma Gandhi, “sigues el canvi que vols veure al món”.

Moltes gràcies pel vostre temps! Les properes entrades aniran dedicades a temes relacionats amb l’activitat que diàriament desenvolupem i d’altres que punxin la nostra consciència. Desitgem retrobar-vos-hi! Benvingudes i benvinguts a eunèrgia!